Veelgestelde vragen

De vereniging blijft de vereniging als onderdeel van het nieuwe racketsportconcept. De BLTC blijft een eigen bestuur houden en leden hebben die met elkaar allerlei verenigingsactiviteiten ondernemen. In de overeenkomst is de rol van de vereniging en die van RFCB op hoofdlijnen vastgelegd. De vereniging is de “last” van onderhoud horeca etc. kwijt.

Gezelligheid wordt door de leden met elkaar gecreëerd. Wij zorgen voor een gezellige / intieme omgeving met goede en betaalbare horeca voorzieningen.

Nee, de prijzen voor de dranken gaan niet liggen boven het huidige prijsniveau. De horeca wordt uitgebreid met een breed en kwalitatief hoogwaardig assortiment food tegen een betaalbaar prijsniveau.

De bestaande contributievorm, lid zijn van de tennisvereniging van 1 april tot 1 oktober, verdwijnt. Dit wordt vervangen door een keuzemodel. Hierbij kun je per maand een abonnement nemen op tennis, squash, padel of fitness of allerlei combinatievormen. Bij een lidmaatschap van een maand voor tennis ben je NIET automatisch lid van de tennisbond en kun je derhalve niet deelnemen aan competities en open toernooien. Als je wél competitie wil spelen dan moet je tenminste een abonnement afsluiten voor de periode dat de competitie, toernooien en verenigingsevenementen plaatsvinden met een minimum van 6 maanden. Doe je dat, dan ben je automatisch lid van de vereniging.

Ja, voor het tennislidmaatschap geldt dat je met je lidmaatschap zowel binnen als buiten kunt tennissen door af te hangen. Het is de bedoeling dat er een blaashal komt over minimaal 2 buitenbanen zodat er op twee verschillende baansoorten in de winter getennist kan worden. Deze uitbreiding van het aantal binnenbanen realiseren we zodat een aantal binnenbanen beschikbaar blijft voor vaste verhuur gedurende de periode 1 oktober tot 1 april. Er is namelijk ook een groep mensen die graag een vast uur wil tennissen en niet los wil afschrijven. Door vergroting van het aantal binnenbanen is er voor beide groepen voldoende mogelijkheid om te tennissen in de gewenste vorm.

Binnenbanen:

Ja, de binnenbanen worden vernieuwd. Het is de bedoeling dat de 5  binnenbanen worden voorzien van de zogenaamde “Australian Open” ondergrond genaamd “Plexipave” in de kleuren blauw en groen.

Buitenbanen:

De buitenbanen worden vernieuwd maar er blijft gespeeld worden op gravel. De keuze tussen “gewoon” gravel of gravel op afschot moet nog gemaakt worden. Op dit moment wordt onderzocht wat de ervaringen en onderhoudskosten zijn van de verschillende baansoorten op korte en langere termijn etc. Het is en blijft in ieder geval gravel.

We willen dat tennis betaalbaar blijft. Er is in het nieuwe model geen sprake meer van contributie per jaar maar van een abonnement per maand. De 6-maands tarieven zoals we die nu begroten zullen zijn:

Tennis  :           40 Euro per maand

Squash :          25 Euro per maand

Padel :             20 Euro per maand

Fitness :           50 Euro per maand

Dit betekent dat het tarief van April tot Oktober 240 Euro zal gaan bedragen. Dit is 30 Euro meer dan nu excl. bonds- en verenigingsbijdrage. Er kan voor dit bedrag echter wel binnen en buiten worden gespeeld.

Ook in de winter kan er gewoon (digitaal) afgehangen worden en op binnenbanen worden gespeeld. Een gedeelte van de binnenbanen is hiervoor beschikbaar. De overige binnenbanen worden beschikbaar gesteld voor vaste verhuur.

Zo spoedig mogelijk waarbij het streven is om dit met minimale overlast voor de leden te realiseren.

Heb je een vraag en is deze hierboven nog niet beantwoord? Laat het ons dan direct weten door te mailen naar info@rfcb.nl. Wij gaan er dan alles aan doen om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Nieuwsbrief

Altijd onregelmatig, nooit saai: schrijf je nu in en blijf op de hoogte van onze RFCB!

Copyright 2020 © Alle rechten voorbehouden.